Login/Inregistrare pentru a salva in vizuina felicitarile personalizate.

Cont Nou

Descarca din Jungla:

Life is like a bus full of chocolates 1920x1080

Life is like a bus full of chocolates 1920x1080 . Un wallpaper pentru cei satui de mizeria si aglomeratia din transportul public. Dupa cum spunea mama lui Forrest Dump, "Life is like a bus full of chocolates, you never know on what you're gonna step"

Peste aventurier 1920x1080

Peste aventurier 1920x1080. Wallpaper pentru zodia Pestelui calator. Se prefigureaza o calatorie surpriza in afara orasului. Dar, daca e calatorie surpriza de ce s-ar prefigura? Din tainele neintelese ale mesajelor zodiacale. Wallpaperul este adaptat dupa caricatura de aici

Wallpaper organigrama

Wallpaper organigrama. Un wallpaper de 1280x1024 cu pozitia speciilor in organigrama. Foloseste cu incredere aceasta imagine ca wall la munca, sa vada si colegii tai schema simpla de impartire a beneficiilor in cadrul firmei. Cind se satura de aceasta pozitie se pot intoarce invers pt. senzatii intense.

Peste la 1366x768 pixeli kilogramul

Peste la 1366x768 pixeli kilogramul. Un peste albastru nerecomandat pentru formatul PAL al televizorelor alb-negru Sport, Olt sau Cosmos. Revenind la peste, este o alegere buna pentru ca e mut si nu spune nimanui cit ai stat in pauze de tigara in loc sa muncesti.

Pelican 1280x1024

Pelican 1280x1024. La munca e plictisitor dar trece zilnic, in pana mea! Trebuie doar sa te uiti fix in imaginea de wallpaper si sa astepti in liniste sa treaca orele de program. Nu te face ca muncesti prea mult, ar exista riscul sa ti se micsoreze salariul! Stai cuminte in banca , poate intr-o zi vei prinde pestele cel mare.


Noutati in Jungla

Felicitari

Masca de protectie Psihoanalistul Hunger A venit toamna Daca dragoste nu e

Animatii

Valoarea Leului Limbi diferite in coalitie Troc-Show de televiziune Te asteptam acasa Elita sociala

Jocuri

Romantic Pig Caricatura de mascul Spinzuratoarea lui Gogu Jungla Politica SexBomb

Jocuri flash

Spinzuratoarea lui Gogu
Romantic Pig Caricatura de mascul Jungla Politica

Pictura in acrilice sau mixta pe pinza

NU sint autorizate publicarile ilustratiilor pe alte siteuri fara acordul scris al autorului! Se exclude utilizarea desenelor de pe acest site in scop publicitar si/sau comercial, conform dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.